Skip to main content

DRF: Kalder alle deltagere i Agria & DRF’s VM-holdturnering

Finalen i Agria og DRF’s VM-holdturnering nærmer sig med hastige skridt, og i den forbindelse har Dansk Ride Forbund samlet lidt information til deltagerne Bl.a. har de udarbejdet et særskilt sæt finalebestemmelser, og så har de desuden et par opfordringer omkring henvendelser til administrationen samt oplysning af holdledere. Læs mere her.
| admin

Send en mail – så letter arbejdet
Helt fra begyndelsen har Agria & DRF’s VM-holdturnering været utrolig populær blandt både ryttere og stævnearrangører, og jo tættere vi kommer på finalen, kan der naturligt nok være mange spørgsmål, der trænger sig på. Det betyder, at DRF’s administrationen oplever en markant stigning i telefonopkald på daglig basis, som skal besvares udover den øvrige drift, og det gør derfor et stort indhug i forbundets ressourcer. Derfor beder riderforbundet nu deltagere om at kontakte den via mail på vm2022@rideforbund.dk frem mod finalen, og så vil henvendelserne blive besvaret hurtigst muligt.    

Alle hold skal oplyse en holdleder senest 1. maj

DRF beder endvidere holdene om følgende:
“For at sikre en så god og effektiv kommunikation med alle hold som muligt, vil vi bede jer om senest den 1. maj at sende os en mail på vm2022@rideforbund.dk med navn og mailadresse på den person, der er jeres holdleder. Denne person vil vi fremadrettet sende al officiel information vedr. finalen til, ligesom holdlederen vil blive inviteret til informationsmøder under finalestævnet og vil være ansvarlig for at videreformidle til øvrige holddeltagere.”

Finalebestemmelser er klar
Gennem afviklingen af kvalifikationerne har DRF gjort en lang række erfaringer, og på den baggrund har de nu udarbejdet et sæt særskilte finalebestemmelser for turneringen. Find dem her.