Skip to main content

DRF og NIVO lancerer ny dressurturnering

Er du en rutineret dressur-stævnerytter, og savner du en turnering, der er tilpas udfordrende, men som ikke er på mesterskabsniveau? Så skal du glæde dig til stævnesæsonen 2022, hvor DRF og NIVO lancerer NIVO Cup – en landsdækkende dressurturnering i hhv. LA- og MB-klasser med kvalifikationer ved C-stævner rundt om i landet og én samlet finale.
| admin

Turneringen bliver landsdækkende og kommer til at bestå af 6 kvalifikationer, der afholdes ved C-stævner i perioden maj til august 2022, samlet én samlet finale ved B-stævne. Der afvikles på to niveauer samtidig – hhv. LA og MB – så der er ret beset tale om to selvstændige turneringer, der dog altid afvikles ved samme stævne.

”Vi har længe haft et ønske om at kunne udbyde en turnering, der er målrettet alle de dygtige dressurryttere på LA/MB-niveau, som ikke starter mesterskaber, og det bliver nu en realitet i samarbejde med NIVO, hvilket vi er meget glade for”, fortæller Klub & Sportschef i DRF, Anne Silfwander.

Også hos NIVO er man begejstrede for tilblivelsen af den nye turnering, som ifølge direktør Birgitte Hass matcher NIVO’s værdier og målgruppe godt: 

”Vores hovedfokus er at sikre en sund og vedvarende balance mellem performance og et sundt helbred hos vores heste, og derfor er det helt oplagt for os at være med til at understøtte denne gruppe af dygtige stævneryttere med en ny turnering”, fortæller hun.  

Du kan læse bestemmelserne for turneringen her.

Kilde: DRF