Skip to main content

Unge talenter og VM-deltagere – Syv dage med ridesport på Hof Kasselmann

I de kommende dage ventes mere end 600 ryttere fra over 25 nationer og mere end 1.000 heste at ankomme til Hof Kasselmann.
| admin

Mandag og tirsdag begyndte konkurrencen med “Aachen Dressage Days”.

Den to-dages begivenhed på internationalt CDI3* og CDI1*-niveau giver mange atleter en mulighed for at opnå deres kvalifikation inden verdensmesterskaberne i august.

Læs også: Andreas slog Daniel – tæt duel i Hagen

Første runde af Aachen Dressage Days 2022 fandt sted i maj 2022 og blev betragtet som en bragende succes:

Norske Isabel Freese sikrede sig sin mesterskabskvalifikation på Oldenburgerhingsten Total Hope OLD, og ​​den britiske rytter Laura Tomlinson vandt Grand Prix Specialen. En række olympiere og VM-deltagere, der ønsker at opnå deres MER-resultat i Hagen, er også klar til at konkurrere i denne uge, såsom Andreas Helgstrand (DEN) på Jovian, Daniel Bachmann Andersen (DEN) på Zippo M.I. og Maree Tomkinson (AUS) med DMJ Donna Elena. Ryttere fra nationer som Armenien, Australien, Bosnien-Hercegovina, Cypern, Indien, New Zealand, Palæstina og Thailand vil konkurrere mod konkurrenter fra Europa og USA.

Ser frem til Future Champions

Fra onsdag til søndag vil de yngste ryttere være i centrum under overskriften “Fremtidens Mestre”.

Det er verdens største konkurrence for unge ryttere og beskrives ofte som “ungdommens Aachen”.

For mange af nutidens topatleter var Future Champions startskuddet til til en international karriere, og det er derfor ikke overraskende, at stævnet hvert år tiltrækker de bedste talenter fra hele verden. Unge ryttere i kategorierne Pony, Children (U14 på store heste), Juniorer (U18) og Young Riders (U21) konkurrerer i internationale dressur- og springkonkurrencer. Udover EM er Future Champions sæsonens absolutte højdepunkt for disse aldersgrupper.

Ugens højdepunkt er Nations Cup. Future Champions er den eneste officielle ungdoms Nations Cup-turnering i Tyskland. I Hagen a.T.W. vil der være én Nations Cup i hver af de fire aldersgrupper, hvilket betyder i alt otte holdkonkurrencer – en fantastisk mulighed for de unge ryttere til at repræsentere deres lands farver og vise holdånd. Fans af springning bør også huske Grand Prix’et i BEMER Young Riders Tour på søndag. Den nye, internationale young rider-serie har sin sidste spændende kvalifikation ved Future Champions inden sæsonfinalen i Holland.

Flere danske ryttere har også sat kursen mod Hagen. Alexander Helgstrand, Sophia Obel, Kristian Würtz Green er bare nogle af dem, der skal på banen i løbet af de kommende dage.

Hybrid auktion fredag ​​aften

Tilskuere er velkomne alle dage, der er gratis adgang! Som med alle arrangementer på Hof Kasselmann vil Future Champions også byde på en mangfoldig shoppinggade og en bred vifte af gastronomiske lækkerier. En hybridauktion med 10 lovende unge dressurheste og 10 dygtige springryttere sørger også for spænding fredag ​​aften.

Særligt bemærkelsesværdigt: Disse hestetalenter blev avlet på Paul Schockemöhles stutteri og Ullrich Kasselmanns stutteri, hvor de er blevet omhyggeligt forberedt til deres karriere.

Fakta og tal “Future Champions”

24 nationer: AUT, BEL, CAN, CZE, DEN, ESP, FIN, FRA, GBR, GER, HUN, IRL, ITA, LAT, LTU, LUX, NED, NOR, POR, ROU, SUI, SWE, UKR, USA
8 Nations Cups
4 aldersinddelinger
Siden 2011 på Hof Kasselmann