Skip to main content

Endnu en bronzemedalje til Danmark

Victoria Cecilie Bonefeld Dahl, Sofie K. Hansen, Laura Jarlkvist Rasmussen og Sara Aagaard gjorde juniorrytterne kunsten efter og scorede bronze til EM.
| admin

Torsdag eftermiddag red de danske juniorryttere en bronzemedalje hjem i holdkonkurrencen til EM, og senere samme dag gentog ungrytterne den præstation.

Læs mere om juniorrytternes EM-medalje her.

Victoria Cecilie Bonefeld Dahl, Sofie K. Hansen, Laura Jarlkvist Rasmussen og Sara Aagaard scorede i alt 211.295, hvilket var nok til en samlet tredjeplads efter Tyskland, der fik sølv, og Holland, som sejrede.

Skål og tillykke! (Foto: Gitte Aagaard)

Laura Jarlkvist Rasmussen Aatoftens Dornier red et flot program til næsten 71%, hvilket var med til at sikre medaljen til Danmark.

“Dagen i dag har været fyldt af spænding, fokus og enorme mængder af glæde. Jeg er så beæret over at være her, og stolt af hele holdet.

Der har været fantastisk opbakning fra tilskuerrækkerne, hvilket er fantastisk at opleve,” fortæller den unge kvinde til Zibrasport Equest.

Holdkammeraten Victoria Cecilie Bonefeld Dahl sætter følgende ord på hele oplevelsen indtil videre:

“Jeg havde ikke det bedste ridt i onsdags, men jeg er topmotiveret til i dag, fredag.
Jeg synes virkelig, det er et meget harmonisk hold, og vi har kendt hinanden i rigtig mange år og alle har redet på hold med hinanden på kryds og tværs førhen.

Det betyder at vi både kan give plads eller support til hinanden, hvis der er behov for det. Det er sindssygt vigtigt her, fordi presset bare er noget andet.”

Victoria Cecilie Bonefeld Dahl og Comtesse (Foto: Privat)
Sara og træner Maria Andersen (Foto: Gitte Aagaard)
Danmark blev en flot nummer tre (Foto: Privat)

Fredag og lørdag fortsætter med første og anden afdeling af den individuelle EM-konkurrence for både junior- og ungryttere i spanske Oliva.

Du kan følge resultaterne her.