Skip to main content

Equus Film & Art Fest kan ses hjemmefra

Vidste du at der hvert år er en international filmfestival kun for film om heste (dokumentarer, kortfilm, fiktion)? Festivalen plejer at blive afholdt i USA, men på grund af Corona er det i år blevet en virtuel festival, der varer fra 13. til 22. november, og du kan købe adgang til det hele.
| admin

Med mere end 50 film, 60 bøger, 13 kunstnere og 6 podcast indeholder Equus Film and Art Fest alt det hest, du overhovedet kan drømme om, og det er derfor 10 dages tætpakket program for alle heste-elskere. Du kan købe adgang til det hele for 99 dollars (ca. 622 kr), eller købe pay pr view til de udvalgte film du skulle have lyst til at se.

Pony On
Temaet for Festivalen 2020 er meget passende ’Pony On’, hvilket skal mindes os om, at vi må arbejde videre for vores mål, også selv om det er hårde tider. En ting, de indsendte værker har til fælles i år, er da også, at heste kan bringe os tættere sammen og bygge bro over sprog, kultur og politik. Det er et meget godt billede på den tid, vi lever i, og de udfordringer vi alle oplever i vores dagligdag … for hesten skal passes … uanset hvad der sker i verden omkring os.

Som nævnt er der mere end 50 film om heste fra hele verden indsendt til årets festival, og i nedenstående link kan du købe adgang til hele festivalen – eller bare til de film du skulle have lyst til at se.

Se udvalg af film – og køb adgang her

Equus Film and Art Fest