Skip to main content

Struer-Thyholm Rideklub sejrede i DRF mesterskabet i dressur for ponyhold

Efter en weekend fuld af ponydressur i Frederikshavn, kan holdet fra Struer-Thyholm Rideklub nu kalde sig Danmarks bedste.
| admin

Siden i torsdags har dygtige og ambitiøse ponyekvipager fra 47 hold fordelt over hele landet været samlet på Frederikshavn Rideklub til Agria DRF mesterskabet i dressur for ponyhold. Fredag og lørdag er fire kvalifikationsklasser blevet redet, og i dag var så kulminationen på mesterskabet, da de tolv kvalificerede hold skulle ride om sejren i finalen fordelt over LA4 B, PRI, PRT og PRM.

Her blev det holdet fra Struer-Thyholm Rideklub, som vandt foran Team Horseworld fra Vejle Rideklub på andenpladsen og Team Golden Denmark fra Ringkøbing og Omegns Rideklub på tredjepladsen.

To ud af fire mulige sejre til Struer-Thyholm

Forud for dagens finale lå Struer-Thyholm Rideklub allerede bedst placeret, og derfor var det op til de fire ekvipager Malina Bøgh Skovsager og Cato 88, Michella Skovsager og HJK Catani, Anna Munkebo og Lyngdals Mira Puella og Mathilde Marie Morthorst Lund og Capello at fortsætte de gode takter i finalen.

Og det må man sige, at de lykkedes med. I finalen tog det sejrende hold fra Struer-Thyholm nemlig to førstepladser, da Anna Munkebo på Lyngdals Mira Puella vandt PRT med en samlet score på 75.342, og Michella Skovsager og HJK Catani vandt PRM med 74.309. Disse scorer var desuden dagens to højeste scorer total.

Samlet fik holdet en flot score på 431.277, som ingen af de øvrige 11 hold kunne udkonkurrere. Nærmeste forfølger blev Vejle Rideklub, som endte på samlet 425.702.

Agnes og Silje tog en sejr hver

I finalens LA4 B blev det Agnes Ørnskov Beier på Kachunga fra Guldager Rideklub, der tog førstepladsen med 71.094, foran Laura Amalie Odgaard fra Vejle Rideklub og Kirstine Kærup Balling fra Sydthy Rideklub.

Den sidste mulige sejr i PRI blev snuppet af Silje Bach-Hansen og Gråsten Rideklub, da Silje som den eneste blev belønnet med scorer over 70 og samlet endte på 70.708. Andenpladsen gik til Louise Byskov Eybye fra Ringkøbing og Omegns Rideklub, mens tredjepladsen gik til Sofie L. B. Thomsen fra Sportsrideklubben.

Se hele resultatet fra mesterskabet her.