Skip to main content

Esbjerg er vært for DM i voltigering

Den kommende weekend kan man opleve landets bedste voltigerer i Esbjerg, når EOR åbner dørene for spektakulær akrobatik på hesteryg
| admin

Danmark er vært for verdensmesterskabet i voltigering næste år ved ECCO FEI World Championships 2022 i Herning. Mustang Corp. FEI World Vaulting Championship vil tiltrække verdens aller bedste voltigerer til Herning i august 2022. Herhjemme forbereder de danske voltigere sig på verdensmesterskabet, og i den kommende weekend er Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 vært for Agria DRF-mesterskab og LM i voltige 2021.

Først dyrlægetjek så sport

Berider/longefører og tovholder for DM, Sanne Lorentzen fortæller: “Der er dyrlæge tjek fredag, og så starter konkurrencerne lørdag morgen kl. 8.30 til 18, og søndag fra kl. 8.30-15.00. Der er DM-klasser for: senior, junior og childern individuelt og for senior hold. Hertil kommer LM klasser (Ungdom Landsmesterskab) for de små. Der er ialt 22 heste til start og 110 deltagere, samt longefører og grooms og forældre. Næsten alle sover på nærliggende skole, og EOR står for forplejning, da der er lækkert hjemmelavet mad i Laden.”

Se start- og resultatlister

Tre grupper stiller til start i mesterskabet for grupper. Foto: privat.