Skip to main content

Renee Igelski i spidsen for mesterskabet

Første af tre afdelinger i mesterskabet i paradressur er afgjort med Renee Igelski som vinder i grad IV og V.
| admin

Den regerende mester i paradressur i grad V, Renee Igelski har igen lagt sig i spidsen for Agria DM i Paradressur efter den første af ialt tre konkurrencer i mesterskabet, som afvikles i denne weekend hos Helgstrand Event. Sidste år vandt Renee DM på en lånt hest, i år er hun tilbage i sadlen på sin egen Beyond Dreams e. Benetton Dream (opdr. Hanne Grue). Mesterskabet bliver et samlet resultat for ryttere i grad IV og V. Renee Igenski er blevet klasificeret fra grad V til Grad IV i vinter, og hun er dermed ny i denne grad. Hun opnåede 71,125%

Læs også: Interview med DM-vinder Renee Igelski

Nicole Johnsen og Moromax ligger på andenpladsen. Foto: Zibrasport Equest

To ryttere for grad V indtager de følgende pladser. Nicole Johnsen og Moromax e. Occavio (opdr. Steffen Madsen) fik 70,039% tæt forfulgt af sidste års sølvvinder Camilla D.F. Christensen og Fürsten e. Fürstenball (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) med 69,806%, og så er det grad IV-rytter Anne Mette Hasselstrøm med Østergårdens Deleight e. De Noir (opdr. Margit Sørensen) som ligger på en foreløbig 4. plads med 69,542% og alt meget tæt konkurrence i toppen.

Start- og resultatlister

Gratis adgang for publikum

Der er masser at se på ved Helgstrand Event med Danmarksmesterskab i dressur 2022 Præsenteret af Mustang Trailer. Sideløbende med mesterskabsklasserne er der også 2. kvalifikation af Bundgaard Byg x Trolle Cup, UVM-udvælgelse klasser og enkelte nationale klasser. Der gratis adgang for publikum alle dage, og du kan læse meget mere på Helgstrand Events hjemmeside.

Camilla D.F. Christensen og Fürsten ligger på en foreløbig 3. plads. Foto: Zibrasport Equest

Se det hele hjemmefra

Har du ikke mulighed for at tage turen til Uggerhalne, så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer alle klasser, alle dage. Premium Medlemmer har naturligvis fri adgang til streamen og videoarkiv, mens alle andre kan købe pay pr view til 199 kr.

Vi har naturligvis også journalister på stedet, og de er klar til at lave spændende historier og vinderinterviews. Så hold øje med både hjemmeside og Facebook.

Se med LIVE her

Læs meget mere om DM i dressur og se videoer fra tidligere år.