Skip to main content

Favoritsejre på stribe ved landsstævnet i Esbjerg

Esbjerg og Omegns landsstævne i dressur er kommet godt fra start, med flere favoritsejre til flotte procenter.
| admin

I denne weekend er Esbjerg og Omegns Rideklub vært for klubbens altid populære landsstævne i dressur. Flere eliteryttere er at finde på startlisterne med deres kommende topheste, og det gør stævnet særdeles interessant for mange at følge. Kan man ikke være tilstede i ridehallen i Esbjerg livestreamer Zibrasport Equest fra stævnet lørdag og søndag.

Anna Zibrandtsen i topform

Anna Zibrandtsen var med på det sølvvindende danske landshold ved EM i Göteborg i 2017. Hendes daværende tophest Arlando er nu pensioneret fra sporten, og Anna er i fuld gang med at forberede flere, talentfulde heste til den store sport. Dagen i dag åbnede med Duvil’s MB0 og der sejrede Anna med Vivaldi-datteren Sevilla med 74,039% foran Kristian Würtz Green/Schuberts Aston og Anne Sofie Aaen med Dandy Hit.

Anna Zibrandtsen var også topplaceret i dagens største klasse, Duvil’s Intermediaire 2, hvor hun kom ind på andenpladsen med Uno Don Olympic e. Blue Hors Don Olymbrio. De opnåede 72,412% og det rakte som nævnt til andenpladsen efter Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack – den 10-årige vallak fik 73,597% dette var Blue Hors Znickers debut i Intermediaire 2.
U25-rytter Sophia Ludvigsen fulgte efter med hhv. Blue Hors Veneziano (71,886%) og Blue Hors Quintana (71,535%), mens Anne-Marie Hosbond og Scarlett blev sidst placeret med 70,482%

Sophia Ludvigsen og BLUE HORS QUINTANA . (Foto: privat)

Prix st. George i to afdelinger

Stævnets popularitet blev tydelig i Prix st. George, der måtte deles i to afdelinger. Vinder af første afdeling blev OL-rytter Anna Kasprzak og championatsvinderen Everian L e. Everdale med 74,298% hun blev dog presset af U21-rytter Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina, Frederikke rider for Anna Kasprzak i Haderslev, og hun kom ind på andenpladsen med 74,167%

Der stod igen Sophia Ludvigsen på en topplacering, da Blue Hors talentrytteren red Blue Hors Elliott ind på 3. pladsen med 73,816%

Det var Søren Wind og Bjerggårdens Cazuan e. Sezuan, der sejrede i anden afdeling med 70,833% foran Lea Andreassen Torabi/Jivago de Massa (69,693%) og Alexandra Buchreitz/China Skovvang (69,430)

Lørdag afvikles en MA1 fra kl. 8,00 med 14 startende efterfulgt af Intermediaire I med 24 starter fra kl. 10,15 og kl. 14.10 er det tid for Grand Prix med 24 starter, g dagen slutter med MB2 med 16 starter.

Læs mere: EOR B-stævne i dressur og Gense Anna Kasprzaks 2 championatsvindere i Esbjerg i weekenden
Vores Premium-medlemmer kan både se med live og efter stævnet gense klasserne i arkiv for 0,- kr. mens basis-medlemmer kan købe adgang til livestreamingen for 99,- kr. (kun adgang til live-stream).

Start- og resultatlister