Skip to main content

Video: Tina Lund har flere kvalitetsheste i stalden

Tina Lund er glad for at være kommet tilbage til Danmark til alle de kolleger hun har kendt siden ponyårene. I den store klasse i CSI2* kom hun ind på andenpladsen.
| admin

“Jeg er tilfreds, men også lidt ærgerlig, jeg ville gerne have vundet,” siger Tina Lund ærligt efter andenpladsen i Vodskov Bolighus 145 cm klasse. Hun har redet i Dubai i en årrække, men er nu hjemme, og hun rider for Riders Cup, og hun har flere spændende heste godt på vej i sporten. Hun har desværre været ramt af nogle uheld og skader, men nu er hun ved at finde tilbage i den rytme vi kender, når vi ser Tina Lund på banen.

Det blev den svenske rytter Stephanie Holmén og H&M Crusader Ice som sejrede i klassen med et fejlfrit ridt og tiden 39,02 sekunder. Tina Lund og den 8-årige Cordani PS e. Balou du Reventon kom også fejlfrit over målstregen, men en lille smule langsommere i tiden 40,72 sekunder. Hoppen er endnu ikke helt klar til at gå en super hurtig runde i omspringningen, men hun er godt på vej. Tina har blot redet hende i 3 måneder og det var hoppens hidtil største klasse.

Lars Bak Andersen og Carayuno kom ind i anden runde, men fik desværre et nedslag i omspringningen. Det gav dem en 7. plads. Og så var der også placering til Andreas Schou og Granate, der fik 4 fejl i hovedrunden.

Se springning i topklasse, når Helgstrand Event afholder Longines EEF Series™ Aalborg 2022 præsenteret af Radisson med CSIO3*, CSI2* og CSIU25 den 18.-22. maj 2022.

Premium Medlemmer: 0 kr. (adgang købes i kassen til 0 kr.)
Basic Medlemmer/Pay pr view: 199 dkr.

Se program her

Start- og resultatlister