Skip to main content

Flot 6. plads til Josefine og Driver ved EM

Søndag formiddag skulle der fordeles EM-medaljer i kür for U25 ryttere. Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver opnåede en flot 6. plads.
| admin

U25-rytterne red kürfinalen ved Europa Mesterskaberne i Hagen i dag. To danske ekvipager havde kvalificeret sig til finalen, og Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver var første danske par foran dommerne.
Parret viste et super flot og harmonisk program med høj sværhedsgrad. Driver stod i en flot form hele banen rundt, og serierne samt en udtryksfuld passage og fri trav sikrede et samlet resultat på imponerende 76,115% og en 6. plads.
Portræt af Josefine Hoffmann (Premium)

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver med i kürfinalen. Foto: www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz

Victoria udgik

Victoria E. Vallentin og Brooklyn var den anden danske ekvipage i küren, men Brooklyn var desværre spændt i dag, og det gav nogle meget dyre fejl i de første øvelser, hvormed Victoria forståeligt besluttede sig for at trække sig fra konkurrencen.

Læs også: Sølv til Dufour ved EM i Hagen

Tysk dominans (igen)

Ikke uventet blev det tysk guld og sølv til henholdvis Semmieke Rothenberger med Flanell (81,955%) og Raphael Netz med Elastico (81,210%). Bronzemedaljen gik til Jessica Poelman og Chocolate Cookie R.D.P(78,075%).

Se hele resultatet af klassen her