Skip to main content

Glæd jer – nye afsnit af Vis Mig Din Pony er på vej

Efter en kort pause er vi nu i fuld gang med at gøre nye indslag af Vis Mig Din Pony klar til jer.
| admin

På en dejlig novemberdag med sol og lune temperaturer tog vi på ponybesøg på Fyn og på Sjælland. Det er der kommet flere fine indslag ud af, og vi er lige nu ved at klippe og redigere færdig, så vi snart kan dele med jer derude. Vi besøgte blandt andet Mie og hendes dejlige Knabstrupper-blanding Plet, Ella og hendes skønne minature Sunny Boy, Mia Maja og New Forest-ponyen Prodian og ikke mindst Malou og søde Imperial.

Ella og Sunny Boy

Hvad er Vis mig din pony?

Vis mig din pony er en videoserie, hvor børn og unge kan fortælle den helt særlige historie om deres pony. Der er intet krav til rytter- eller ponyniveau, interesser, racer eller lignende, vi vil gerne vise et bredt billede af de mange hesteglade unge mennesker i Danmark og deres ponyer. Videoserien er tilgængelig her på siden, vores Youtube-kanal og på SOME.

Mia Maja og Prodian

Vil du være med?

Har du lyst til at fortælle os historien om din pony, så kontakt os gerne på vores instagramprofil Zibrasport Equest. Send lidt info om dig og din pony via en privat besked (DM). Vi planlægger turer i hele landet, og det er vores fotograf Laura, der laver både aftaler og indhold.
NB: For at være med i Vis mig din pony, skal din forældre underskrive vores samtykkeerklæring.

Se alle afsnit i Vis Mig Din Pony her eller find os på Youtube.