Skip to main content

Glæd jer til DV Hingstekåring i Herning

Dansk Varmblod måtte sidste år aflyse hingstekåringen i MCH Messecenter Herning, som følge af coronapandemien. Der har været mange spekulationer om kåringen i år, men nu kommer Dansk Varmblod med en positiv udmelding.
| admin

“På baggrund af udviklingen i Covid19-pandemien og de seneste, klare udmeldinger fra sundhedsmyndighederne og regeringen om åbning af messer og kulturarrangementer fra 1. februar, forventer vi at gennemføre Hingstekåringen 2022 i Herning helt som planlagt. Dansk Varmblod vil naturligvis følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.” Sådan skriver forbundet i dag på deres Hingstekårings-site.

Det betyder, at vi nu kan begynde at glæde os til at se de unge og ældre hingste til kåring, følge de internationale spring- og dressurkonkurrencer, tage pulsen på kvaliteten af af de bedste 5-årige heste i Unghestechampionatet og se frem til at tage plads i Jyske Bank Boxen for at opleve et af de to spektakulære gallashows. Og hertil kommer alle de andre, spændende og interessante oplevelser under arrangementet, der strækker sig fra den 9. – 13. marts.

Dansk Varmblods store gallashows kan nu igen opleves i Herning. Foto: Ridehesten.com/Dansk Varmblod

“I det tilfælde at det mod forventning skulle blive umuligt at gennemføre arrangementet vil de, der har købt billetter, ligesom sidste år blive tilbudt to valgmuligheder: billetten overføres til Hingstekåringen 2023 eller billetprisen refunderes.” Skriver forbundet videre på hjemmesiden, hvor man kan købe billetter HER

Vi arbejder på fuld kraft videre med planlægningen og glæder os til at se jer i MCH i marts, the Show must go on.

Dansk Varmblod