Skip to main content

Hvem er Årets Dyreven 2020?

Hvert år kårer Dyrenes Beskyttelse tre ekstraordinære dyrevenner i kategorierne Årets Helt, Årets Brobygger og Årets Frontløber. Vinderne findes på god gammeldags afstemningsmanér. Afstemningen løber over tre uger og skydes i gang fra 12. oktober – 30. oktober. Blandt de tre vinder udnævner Dyrenes Beskyttelse en til Årets Dyreven 2020.
| admin

ÅRETS HELT

Kategorien rummer både de kandidater, der har leveret en lang og utrættelig indsats for dyrene, og de kandidater, der har udført en spektakulær handling for at redde et eller flere dyr.

ÅRETS FRONTLØBER

Kategorien hylder kandidater, der går foran i kampen for bedre dyrevelfærd fra bonde til bord. Dermed kan både producenter, politikere, detailhandel og borgere hyldes for at gå foran i kampen for en mere dyrevenlig fødevareproduktion og madkultur.

ÅRETS BROBYGGER

Prisen går til en kandidat, der bidrager til at synliggøre den store værdi, dyr tilfører samfundet. Prisen går til en kandidat, der har fremmet forståelsen for eller udbredelsen af den positive effekt, dyr socialt kan have for mennesker.

HÆDERSPRISEN: ÅRETS DYREVEN 2020

Blandt årets tre kategorivindere, udnævnes én til Årets Dyreven 2020. Vinderen vælges af Dyrenes Beskyttelses bestyrelse og får overrakt foreningens guldmedalje for sin helt særlige indsats og kommer op på Wall of Fame i Dyrenes Beskyttelses sekretariat. Årets Dyreven 2020 kommer i fornemt selskab blandt fantastiske dyrevenner, kåret af Dyrenes Beskyttelse siden 1960. 

Se de nominerede i 2020 og stem her

Du kan stemme ind til den 30. oktober kl. 12.00.

Kilde: Dyrenes Beskyttelse