Skip to main content

Tysk dressurhold svækket før VM

Dorothee Schneider og Showtime,har trukket sig fra stævnet i Aachen. Det betyder også et farvel til VM i august for de tyske mestre i Grand Prix Special.
| admin

Dorothee Schneider og Showtime FRH gjorde et flot comeback ved de tyske mesterskaber i Balve tidligere på sommeren. Parret vandt Grand Prix og Special, men deltog ikke i küren.

I Aachen gik Sandro Hit-sønnen uden problemer gennem dyrlægekontrollen, men i den afsluttende træning var han ikke på toppen. Derfor har Dorothee Schneider i samråd med holdledelsen besluttet ikke at starte ham i Aachen.

Intet VM for Showtime

For Showtime betyder det også, at han ikke bliver en del af holdet, der kommer til til VM i august.

“For at blive udtaget til mesterskabsholdet skal du have været med i Balve ved de tyske mesterskaber og en start ved CHIO Aachen. Det er bittert at skulle undvære så stærkt et par,” forklarede Klaus Roeser, formand for Dressurudvalget.

Dorothee selv er kommet med følgende udmelding:

Showi og jeg starter desværre ikke sammen ved CHIO Aachen som planlagt. Efter gårsdagens træning besluttede vi sammen med holdledelsen ikke at stille op med Showtime.

Selv om Showtime bestod dyrlægekontrollen og den afsluttende træning uden anmærkninger, præsenterede han sig ikke så frisk, som han gjorde ved de tyske mesterskaber og i træningen derhjemme.

Det betyder desværre også, at Showtime ikke vil være til stede ved verdensmesterskaberne i Herning fra den 6. til den 14. august, da den eneste måde at komme med på det tyske mesterskabshold er at starte i Balve og ved CHIO Aachen.

Selv om det var en meget svær beslutning, og vi beklager dybt ikke at kunne deltage, så er der ingen anden mulighed for mig end kun at stille til start med en hest, der er 100% fit.

Da Showtime ikke gav mig den følelse i går, er beslutningen på dette tidspunkt den eneste mulige og rigtige for mig.