Skip to main content

Hele VM-guldholdet på verdensranglistens top 10

FEIs opdaterede verdensrangliste byder bl.a. på rokade i toppen og hele fire danske ryttere i top 10. Daniel Bachmann Andersen går fra en 11. plads til 9. pladsen.
| admin

Fire ud af ti pladser i toppen af international dressur er besat af danske ryttere. Det står klart, efter FEI har offentliggjort de opdaterede verdensranglister med resultaterne fra oktober. Det betyder, at Danmark er den nation med flest top 10 ryttere forfulgt af Tyskland med tre ryttere.

Den tilbagevendte nybagte mor Jessica Von Bredow-Werndl er fortsat at finde på verdensranglistens fineste placering, efter et comeback i Lyon der slog fast, at hun er tilbage, hvor hun slap inden sin barsel. Vores egen Cathrine Laudrup-Dufour beholder også sin andenplads, men tredjepladsen overtages af Isabell Werth, som overhaler den dobbelte verdensmester Charlotte Fry.

Læs også: Verdensetteren er tilbage, hvor hun slap!

Også hollandske Dinja Van Liere tager et hop op på listen som nummer seks og bytter dermed plads med svenske Patrik Kittel, som henvises til en placering som nummer syv.

Set med de danske briller er det et smukt syn at se hele VM-guldholdet samlet i top 10. Bl.a. med sin flotte World Cup sejr på Vilhelmsborg i bagagen, beholder Carina Cassøe Krüth sin 5. plads, mens Nanna Merrald Rasmussen beholder sin flotte 10. plads efter to imponerende World Cup weekender på Vilhelmsborg og i Lyon. Og så kravler Daniel Bachmann Andersen også glædeligt ind i top 10 med et spring fra listens nummer 11 til nummer 9, efter sin 3. og 4. plads ved World Cup-stævnet på Vilhelmsborg.

Læs også: Nanna Merrald og Andreas Schou flyvende i Lyon

FEIs verdensrangliste pr. 1. november 2022

Verdensranglistens top 10 som den ser ud pr. 1. november 2022. Foto: FEI

Se hele den opdaterede liste her.