Skip to main content

Video: Hvis ikke nu, hvornår så? Siger Nathalie om Danmarks VM-chancer

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein er træner for to af de dressurryttere, som Danmark formodentlig skal sætte sin lid til ved VM på hjemmebane i Herning. Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen. Prinsessen sætter her ord på ”sine” rytteres kompetencer, og fortæller, hvordan hun indgår i de to teams, som står bag rytterne.
| admin

Når ECCO FEI World Championships afvikles i dressur, springning, paradressur og voltigering er der et begrundet håb om medaljer til dressurrytterne. Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der indtil november sidste år var landstræner for dressurrytterne, er nu personlig træner for verdensranglistens nr. 3 Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen. Begge ryttere var på podiet i 5-stjernet Grand Prix kür ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning midt i marts.

Læs også: Cathrine Dufour: En stor dag for dansk dressur! og Danske dressurryttere helt suveræne i Boxen

Læs også: Hvad skal Nathalie nu?


Ved Dansk Varmblods Hingstekåring fik Zibrasport Equest en unik mulighed for at tage en snak med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein om forberedelserne frem mod VM, men hun ser også tilbage til første gang hun mødte Bohemian, om arbejdet med de små detaljer, og det stærke mind-set, som begge ryttere udviser.
Nyd interviewet med Nathalie, som er krydret med mange klip fra küren i Herning, fra DM med mere.