Skip to main content

Helgstrand Dressage hovedsponsor til Verdensmesterskabet i 2022

I 2022 skal Danmark være vært for verdensmesterskabet i fire ridesportsdiscipliner. I dag blev sløret løftet for endnu en hovedsponsor til ECCO FEI World Championships 2022 Herning Denmark – nemlig Helgstrand Dressage.
| admin

I august 2022 vil ridesportsinteresserede fra hele verden rette blikket mod Danmark og Herning. Dansk ridesport er vært for det prestigefyldte verdensmesterskab i fire ridesportsdiscipliner – ECCO FEI World Championships 2022 Herning Denmark.

Stævneselskabet bag VM oplever stor opbakning til eventet, og senest har Helgstrand Dressage tegnet sig for et hovedsponsorat.

– Det er fantastisk at opleve den store opbakning, vi får, fra de største danske aktører i branchen, udtaler Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg er arrangør af Herning 2022.

Vi oplever, at alle står sammen om VM på mange måder. Det er ekstra dejligt, specielt i disse svære tider, og vi ser virkelig frem til VM i august 2022

Casper Cassøe

I aftalen, indgået mellem VM-selskabet og Helgstrand Dressage, indgår flere elementer. Helgstrand Dressage bliver navngivende sponsor for den store VIP-lounge inde på stadion – HELGSTRAND VIP LOUNGE, og desuden bliver Helgstrand Dressage presenting sponsor for samtlige VM-konkurrencer i dressur inde på Stutteri Ask Stadium.

Helgstrand Dressage vil også være presenting sponsor for flere af springkonkurrencerne samme sted. 

– Vi glæder os meget til at være med til at sætte Danmark på verdenskortet under VM i Herning, indleder Andreas Helgstrand, og han fortsætter

Verdensmesterskabet har kæmpe betydning for Danmark, og vi vil gerne bakke op om at få skabt et så stort og gennemført arrangement som overhovedet muligt.

Andreas Helgstrand

Helgstrand Dressage opstiller en stor, egen VIP-lounge lige udenfor stadion. Den skal bruges til at præsentere de mange grene indenfor Helgstrand-koncernen.

– Vi går snart i gang med at planlægge et spændende koncept for Helgstrand Loungen. De rammer, der bliver stillet til rådighed, ser ud til at blive helt fantastiske. Vores opgave vil være at få udnyttet mulighederne og gøre Helgstrand Dressage synlig under VM. Den synlighed er klart vigtig, men det er lige så vigtigt for os, at vi er med til at bakke op om VM i Herning, slutter Andreas Helgstrand.

Pressemeddelelse: VM Herning 2022

Læs mere om VM 2022:

Stor opbakning til VM i Herning