Skip to main content

Her er Firkløverets nye ryttere

Firkløverets Springakademi, der har til mål at Løfte Danmark som springnation op blandt de bedste og hjælper unge ryttere, har netop optaget otte nye talenter til deres trup. Du kan møde nogle af de heldige i artiklen.
| admin

Hele otte springryttere kan nu kalde sig en del Firkløverets Springakademi, efter de deltog i akademiets clinic i begyndelsen af 2020:

Line Busk Heltborg
Line var én af de ryttere vi i februar havde til prøveridning. Line er en ambitiøs ung rytter, der er lydhør, ivrig efter at lære og hele tiden søger- og ønsker at udvikle sig. Vi glæder os i Firkløveret til at være med til at udvikle, og ikke mindst følge Line og hendes heste på denne vej.
Stort og varmt velkommen til Line, hendes familie, træner Konstantin Deeken samt de øvrige professionelle folk, som Line har omkring sig og sine heste

Emmelie Aabech
Emmelie fylder ikke meget i højde og drøjde og med sine kun 13 år, er hun pt. den yngste i Akademiet. Man skal dog ikke tage fejl af denne unge rytter. Hun besidder vilje, styrke og en kærlighed til sin sport, der kan tage pusten fra de fleste.
Hun er myreflittig og stræber hele tiden efter at dygtiggøre sig selv og i den grad sine heste. Vi glæder os til at være med at præge de næste år for Emmelie.
Stort og varmt velkommen til Emmelie, hendes familie, trænere Rasmus Riese & Christian Petersen samt de øvrige professionelle folk, som Emmelie har omkring sig og sine heste

Freja Høyer Pedersen
Freja har opnået mere end de fleste i sin ponytid, og skabet er fyldt med minder og medaljer. Nu gælder det for alvor en tid på hest som juniorrytter, og Freja ved, det kræver endnu mere tid, træning og læring. Freja har gennem alle sine pony år formået at ride unge og uerfarne ponyer op til at kunne gå de højeste klasser. Hun har nu et par heste i sin stald og er klar til det hårde arbejde og træning med hestene for at kunne nå sine ponyresultater.
Hun er er vant til at arbejde, er flittig og har et fightergen, der vil hjælpe hende med succes på hest. Vi glæder os til at være med at præge de næste år sammen med Freja Høyer.
Stort og varmt velkommen til Freja Høyer, hendes familie, træner Ulrich Gaarslev samt de øvrige professionelle folk, som Freja har omkring sig og sine heste.

Astrid Svenstrup
Astrid Svenstrup har siden 2016, hvor vi stiftede bekendtskab med hende første gang, udviklet sig hele tiden. Tiden har budt hende mange spændende opgaver og udfordringer, som hun har løst til UG. Hun red sig ind i bruttotrup for U-21 med sin hest Diamante – sammen har de redet mesterskaber og Nations Cups.
Frk. Svenstrup er ikke en hvem som helst – spørg bare Stutteri Volstrup Jumping Horse, som igennem de sidste år, har betroet hende opgaven med at ride to af deres spændende unghingste.
Astrid har feeling, stædighed, lydhør og er virkelig arbejdsom. Hun elsker arbejdet med unghestene. og derudover får vi vores egen sygeplejerske, for det er studiet, hun er gået i gang med. Vi glæder os til samarbejdet med Astrid og hendes heste. Stort og varmt velkommen til Astrid, hendes familie, trænere Daniel Cassøe og Hans Ley samt de øvrige professionelle folk, som Astrid har omkring sig og sine heste

Alexia Tsangaratos
Fra barnsben af er Alexia vokset op på en gård, her trives hun allerbedst med heste og ponyer rundt om sig.  Familien har sågar haft eget pony stutteri på et tidspunkt.
Efter en succesrig ponykarriere, blev det tid til heste for Alexia, der dog samtidig skulle forenes med gymnasiet. I 2018 blev studenterhuen sat på – og herefter har Alexia med stålvilje sat heste, træningen og arbejdet med hestene i fokus. I dag arbejder hun professionelt med sin sport hos Stutteri Mariegården. Alexia har stor interesse for avl og familien avler selv heste. Hendes daglige arbejde med at uddanne og træne springheste skal give erfaring, således at hun en dag kan opfylde drømmen om at blive selvstændig i sporten og leve af at tilride, uddanne og træne heste. Her rammer Alexia lige ned i ét af Firkløvererets mærkesager – at uddanne ryttere, der kan være med at uddanne og træne morgendagens top springheste til gavn for nye unge ryttere i vores sport.
Alexia er eftertænksom (hun har fulgt Akademiet fra 2015 hvor vi startede – inden hun søgte optagelse i 2020), hun er målrettet og altid læringsparat. Egenskaber, der vil hjælpe hende til at nå sine mål. Vi glæder os til at være med at hjælpe Alexia mod hendes mål.
Stort og varmt velkommen til Alexia Tsangaratos hendes familie, trænere Søren Hedegaard og Morten Christensen samt de øvrige professionelle folk, som Alexia har omkring sig og sine heste.

Du kan følge med på Firkløveret Springakademis Facebook de kommende dage, hvor sløret bliver løftet for de resterende ryttere.