Skip to main content

Tirsdags Tips: Lær hesten at ‘indparkere’

Kan din hest ‘indparkere’ til en skammel, en sten eller en forhøjning? Hvis ikke, så er det en rigtig god ide at lære hesten det, så du kan svinge dig nemt og gnidningsfrit i sadlen inden rideturen. I videoen nedenfor demonstrerer Charmaine Berdino, hvordan hun lærer sine heste at indparkere, og hun giver gode råd og tips til, hvordan du kommer i gang med træningen. Charmaine selv er en af Danmarks bedste til frihedsdressur og trick-træning, og ydermere er hun en dygtig formidler.
| admin

Om Charmaine Berdino
Charmaine Berdino er vokset op med cirkus, og derfor har show og opvisning med heste altid været en stor del af hendes liv. Charmaine optrådte for første gang, da hun var 6 år gammel på moderens P.R.E hingst. Hun fulgte altid med i sine forældres træning af deres heste, når hun kom hjem fra skole, og da hun blev stor nok, begyndte hun træne sin egen pony.

De næste år lærte Charmaine om frihedsdressur og tricktræning af sin mor samtidig med, at hun læste en masse bøger for at få mere viden om hendes store interesse. Som 16-årig fik Charmaine sin første hest, nemlig Kazarro som idag er en af hendes showheste (se billede øverst).

Læs meget mere om Charmaine og hendes heste her