Skip to main content

Helgstrand opkøber hestemagasin

Global Equestrian Group, der er en del af Helgstrand Dressage har opkøbt et af verdens ældste hestemagasiner, Chronicle of the Horse. ”Vi ser det som en platform, til at udvide vores fodaftryk,” udtaler Andreas Helgstrand.
| admin

Global Equestrian Group (GEG) meddeler, at de har erhvervet det amerikanske magasin Chronicle of the Horse (COTH) der kan fejre 85-års jubilæum. GEG har købt magasinet af Mark Bellissimo som en del af gruppens strategi om at udvide deres tilstedeværelse på det amerikanske marked og at give en platform til at udvide interessen for hestesport på verdensplan.

GEG, et globalt rideholdingselskab med base i Danmark, ejer og driver nu et bredt spektrum af virksomheder og mærker i USA, herunder Wellington International, ShowGroundsLive, Beerbaum Stables, Helgstrand Dressage US, Gold Coast Feed og nu Chronicle of the Horse.

“Vi ser dette som en perfekt platform til at udvide vores fodaftryk i USA og også til at komme ind på mediescenen med en virksomhed, der har en lang historie og en utrolig ekspertise inden for hestesport,” udtaler Andreas Helgstrand, CEO for Global Equestrian Group. Han fortsætter: “Vi ser mange muligheder med Chronicle of the Horse, og vi er glade for at byde alle medarbejdere velkommen til GEG.”

Kommerciel direktør i GEG, Anders Bech, ser også frem til ejerskiftet af COTH. “Vi ser et meget stort potentiale i COTH,” siger han, “især på den digitale side, hvor annoncører er mere og mere interesserede i digitale muligheder. COTH giver en rækkevidde til publikum, som er uovertruffen i branchen. Selvom Danmark er et lille land, er mediebranchen meget innovative på den digitale udvikling, og mange af disse ideer kan være implementeres i USA for at tage et stort skridt fremad til fordel for læsere, annoncører og andre interessenter.”