Skip to main content

Daniel Bachmann Andersen stopper på Blue Hors

Fem år, et utal af flotte præstationer og endnu flere heste under sadlen blev det til for Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors. Det er netop blevet offentliggjort, at han forlader sin stilling på stedet i Randbøl for blive selvstændig.
| admin

Forleden var det Severo Jurado López, der forlod Helgstrand Dressage, og nu har endnu et af dressursportens store navne valgt at forfølge drømmen om at gå egne veje:

“Daniel Bachmann Andersen fratræder ved udgangen af juni måned sin stilling som chefberider på Blue Hors. Fremover vil Daniel sammen med sin kone Tiril drive selvstændig virksomhed.
Daniel har reddet for Blue Hors i godt 5 år. De seneste 3 år har han opnået topresultater på hestene Blue Hors Zack, Blue Hors Don Olymbrio, Blue Hors Zepter, Blue Hors Zee Me Blue og Blue Hors Veneziano såvel nationalt som internationalt.
Blue Hors takker Daniel for hans store og altid professionelle indstilling med et særligt øje for hestenes ve og vel og ønsker Daniel al mulig held og lykke fremover”, lyder det fra Ulrik Gerstorf Sørensen Sportschef, Blue Hors, på deres hjemmeside.

Flotte resultater
29-årige Daniel Bachmann Andersen har sin unge alder til trods allerede opnået imponerende resultater nationalt og internationalt.
I 2019 var han den bedste af alle, da Cathrine Dufour og co. blev slået til DM. Sammen med Blue Hors Zack scorede han intet mindre end 85,2 procent.
Og det fik DR Sporten til at skrive følgende om stjerneduoen:

– Cathrine Dufour har de sidste tre år siddet på tronen ved DM i dressur. Men søndag måtte hun og hesten Bohemian vige pladsen øverst på podiet til fordel for Daniel Bachmann Andersen.Dermed lykkedes det endelig for Daniel Bachmann Andersen at vinde det DM, han har jagtet i flere år.

Zibrasport Equest har været i arkivet, så du kan nyde ét Daniels mange flotte ridt. Her sammen med Blue Hors Olymbrio: