Skip to main content

Heste skamferet ved Hobro

“Da vi fik kigget dem nærmere efter, opdagede vi, at vi stod med to heste, der havde fået klippet store totter af deres hale og pandelok,” fortæller den chokerede hesteejer fra Hobro.
| admin

Christina Johansen fra Klejtrup ved Hobro fik et chok, da hun så sine heste på folden. “Da vi kom ud på folden, virkede alle fem heste meget, meget mærkelige og stod helt nede i det ene hjørne. Deres ører var lagt helt ned, og de stod og viste tænder. Da vi kom tættere på dem, løb den ene imod os og sparkede ud efter os. Sådan er de normalt slet ikke,” fortæller Christina Johansen til nordjyske.dk

Hestene havde mistet store totter af hale og pandelok, men det var særlig barbarisk og kynisk det, der er sket på den ene hests bagben.

– Den er pelset helt ind til huden. Det må jo være en åndssvag psykopat, der har fået et helt vildt rush ud af at skamfere nogle dyr, mener den chokerede hesteejer.

Hun kontaktede straks politiet i Viborg, som sendte en patrulje ud til ejendommen, hvor de undersøgte stedet, skrev rapport og kørte derfra med meldingen om, at politiet tager sagen uhyre alvorligt.

Christina har advaret andre hesteejere i området med opslag på Facebook:

Læs hele historien HER