Skip to main content

Hartel og Tjørnblad blandt de største sportsstjerner

Lørdag aften kåres den største af de største sportstjerner på DR – og to danske dressurryttere er nomineret: Lis Hartel og Anne Grethe Tjørnblad.
| admin

Hvem er det største danske sportsnavn siden indførelsen af de moderne olympiske lege og grundlæggelsen af DIF i 1896? Det får vi svar på i morgen, hvor den ultimative kåring finder sted. DIF har nomineret 125 atleter, som er med i opløbet om hæderen. To fremtrædende dressurryttere er på listen – nemlig Lis Hartel og Anne Grethe Tjørnblad.

Kåringen finder sted i anledning af DIF’s 125 års jubilæum, og afsløringen af ’den største af de største’ sker ved et show i DR Koncerthuset, som transmitteres direkte på DRTV og DR1 lørdag den 16. oktober 2021 kl. 21.00.

Om showet skriver DR:

Vi hylder de 125 største sportsstjerner i Danmark gennem tiderne direkte fra DR’s Koncertsal. Det sker i anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125-års jubilæum, og på aftenen kårer seerne den største af de største sportsstjerner. DR har i hele 2021 fokus på bevægelse, og denne aften genser vi højdepunkter herfra og fra hele vores 125-års danske idrætshistorie. Når aftenen er omme, ved vi, hvem der løber med titlen som ‘Den største af de største sportsstjerner’. Værter: Tina Müller og Josefine Høgh

Listen over nominerede kan ses her