Skip to main content

Video: Når en dør lukkes åbner nye sig

Elitesportschef i dressur Anne-Mette Binder fortæller her om planerne for dressurrytterne frem mod udtagelsen til VM i Herning.
| admin

Med salget af Daniel Bachmann Andersens potentielle VM-hest Marshall-Bell blev der pludselig “lukket en dør”, men som elitesportschef i dressur Anne-Mette Binder siger i dette interview, så er der åbnet nogle nye døre.

Daniel Bachmann Andersen fik sin første VM-kvalifikation i hus på Zippo M.I. ved Aalborg Dressur Event, og samme sted var Andreas Helgstrand helt overlegen på Jovian. De to ryttere sender elitesportscheften afsted til internationalt dressurstævne i Hagen den 13. og 14. juni, og håbet er, at de får den sidste VM-kvalifikation i hus, og dermed åbner der sig nye muligheder, når holdet skal sammensættes.

CHIO-stævnet i Aachen i starten af juli bliver den store, afgørende milepæl for rytterne i bruttotruppen. Det er lykkedes at få et hold + 3 og måske endog 4 individuelle ryttere på startlisten, og herefter skal landsholdet til VM i Herning sammensættes.

Hør Anne-Mette Binder fortælle om planerne for dressurrytterne frem mod den endelige udtagelse af holdet til VM den 25. juli.