Skip to main content

Hjælp politiet: Mistænkt mand efterlyses i skamferingssag

I forbindelse med efterforskning af flere sager, der omhandler skamfering af flere heste, efterlyser Nordjyllands Politi nu en yngre mand, som man betragter som mistænkt i sagen. Ring straks på 114, hvis du har oplysninger til politiet
| admin

Skamferingen af hestene er sket i området nord for Randers i august og september 2021, og sagen efterforskes derfor aktuelt af Dyrevelfærdssektionen ved Nordjyllands Politi, og i forbindelse med sagen er man kommet på sporet af en yngre mand, der er interessant for politiet.

Han indfandt sig nemlig onsdag d. 25. august kl. 15.20 på adressen Lindegaardsvej 33 i byen Linde, oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Henrik Jensen, der uddyber:  
 
”Og her filmede manden med sin mobiltelefon ud over en hestefold med ca. 10 heste, ligesom han filmede ind i en tilhørende hestestald.” 
 
Manden beskrives af politiet således:

Mand, ca. 18-25 år, alm. af bygning, ca. 180 cm, lys i huden med mørkt halvlangt hår, iført brun trøje, sorte bukser og sorte sko med hvide såler. Han gik rundt med sin telefon i hånden og havde hvide høretelefoner i ørerne. Han bar endvidere på en flaske vand og en mindre sort taske/paraplylignende genstand.

”Pågældende mand er interessant for os at komme i kontakt med, idet hans færden på tidspunktet gør, at han bør afhøres til sagen – så har nogen set ham eller har andre oplysninger, så ring til os på 114,” opfordrer politikommissær Henrik Jensen.  

Ny sag

I forbindelse med efterforskningen er der dukket en helt ny sag op i Jebjerg om mulig skamfering af heste – en sag, som sammen med de øvrige sager vil blive efterforsket af enheden. 

”Vi skal dog have undersøgt denne nye sag yderligere, før vi kan udtale os om de nærmere omstændigheder,” understreger Henrik Jensen. 

 Endvidere kan Nordjyllands Politi oplyse, at de forskellige sager efterforskes sammen med flere sammenlignelige sager begået i henholdsvis Terndrup og Aars i 2020 i Nordjyllands Politikreds.
 
Alle henvendelser omkring ovenstående kan rettes til Nordjyllands Politi, Dyrevelfærdssektionen, via telefon 114. 

Pressens kontaktperson:

Henrik Jensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 3044 8878