Skip to main content

Video: Glimt fra årets Hubertusjagt

Her får du chancen for at følge jagtfeltet rundt i Dyrehaven på gårsdagens Hubertusjagt -Magasindammen, sandskredet og opløbet. Mød iøvrigt både vinderen og ponyvinderen.
| admin

I går dannede Dyrehaven rammen om årets Hubertusjagt, der samtidig markerer enden på jagtsæsonen. Zibrasport var med, og fulgte rytterne helt fra portvin og opsidning på Mattssons rideklub, rundt på ruten og til afslutning og hyldest af vinderne.

Læs også: Forrygende Hubertusjagt i Dyrehaven

Se feltet forcere Magasindammen

Vi tager dig med ud på ruten til nogle af de meste ikoniske forhindringer. Heriblandt Sandskredet og publikumsfavoritten Magasindammen. Det 100 heste store felt passere forhindringerne mens tilskuerne i hobetal følger med og hepper på rytterne i de røde jakker. Jagtledelsens formand, master Mette Kaufmann fortæller om jagten, og kommer med hendes oplevelse af turen rundt i Dyrehaven.

Se også: 5 hurtige med James Iuel-Brockdorff

Vinderne hyldes

Traditionen tro afsluttedes Hubertusjagten med opløbet blandt de 25 equipager i hestefeltet, og de 10 equipager i ponyfeltet, der har gennemført flest jagter i sæsonen. Efterfølgende hyldes de på trappen til Eremitageslottet og der overrækkes præmier og æresdækken af Kronprinsesse Mary. Vi har talt med Vinderen Thomas Kledahl og ponyvinder Caroline Østerby Andersen efter sejren.