Skip to main content

Hvem skal vi holde øje med ved OL?

I dag starter springkonkurrencerne ved OL i Tokyo. Danmark har en deltager med, Andreas Schou, men hvem skal man ellers holde øje med?
| admin

Individuelle superstjerner, utrolige heste, etablerede talenter, ambitiøse nybegyndere og succesfulde hold er alle klar til at kæmpe om guld i springning i Tokyo. Forude venter fire dage med spændende olympisk konkurrence startende i dag med kvalifikation til den individuelle finale i onsdag den 4. august. Herefter følger holdkonkurrencerne.

Martin Fuchs Clooney fra Schweiz. Foto: www.sportfotos-lafrentz.de

De 30 bedste i finalen

I dag, tirsdag, finder den individuelle kvalifikation sted, hvor de 30 bedste ryttere går videre til finalen onsdag. Se startlisten HER

FEI, det internationale rideforbund har taget et kig på startlisten, og kommer her med deres bud på de ryttere, vi især skal holde øje med.

Steve Guerdat Venard de Cerisy. Foto: www.sportfotos-lafrentz.de

Verdens no.1 Daniel Deusser fra Tyskland er blandt de individuelle favoritter med Killer Queen, mens nr. 2 og europamester Martin Fuchs & Clooney 51 fra Schweiz er valget af mange eksperter. Steve Guerdat, fra Schweiz er et godt bud. Han er ikke kun verdens nummer 3 – og seneste nr. 1 – men også tidligere olympisk mester fra London i 2012. Der er også 2016 sølvmedaljevinder Peder Fredricson & All In og GBs erfarne Scott Brash og Ben Maher, der ønsker at følge i fodsporene på deres landsmand Nick Skelton, der sejrede i Rio.

Den bedst rangerede amerikaner Kent Farrington vil bygge videre på sit lands succes ved FEI World Equestrian Games 2018. Fra Brasiliens Marlon Modolo Zanotelli til USA’s Jessica Springsteen og Australiens Edwina Tops-Alexander, er der så meget talent, på jagt efter ære og medaljer!

Andreas Schou og Darc de Lux under opvarmningsspringningen. Foto: www.sportfotos-lafrentz.de