Skip to main content

Ida og Nova har det bedste pony-venskab med deres danske sportspony

I det nye afsnit af Vis mig din pony kan du møde veninderne Ida og Nova med deres fælles pony 14-årige Africa.
| admin

Veninderne Ida og Nova havde længe drømt om at have en pony sammen, men de havde aldrig troet, at drømmen rent faktisk skulle blive til virkelighed. Derfor kunne de to veninder næsten heller ikke være i sig selv af glæde, da Nova en dag kom hjem til sine forældre, som fortalte, at de havde besluttet, at hun var klar til at få sin egen pony sammen med Ida.

Da de prøvede den nu 14-årige danske sportspony Africa var der ingen tvivl om, at de havde fundet deres makker. Pigerne blev nemlig helt forelskede i den røde pony, som viste sig at være den helt perfekte pony for dem. Siden har de haft mange gode oplevelser sammen alle tre – bl.a. da begge piger deltog ved et dressurstævne og delte førstepladsen. Og så elsker de bare at hygge med Africa, nusse i stalden og gå ture.

Drømmene for fremtiden er også store for pigerne og deres pony. Begge drømmer om at starte højere klasser og bl.a. prøve at ride Christmas Show. Men Ida pointerer, at det altså ikke kun handler om at være den bedste – det er lige så vigtigt at hygge derhjemme og have det bedste pony-venskab.

Hør mere om Ida, Nova og Africas historie i det nye afsnit af Vis mig din pony nedenfor. Du kan også se alle tidligere episoder af Vis mig din pony her.

Indslaget er lavet i samarbejde med Agria Ponyklub.