Skip to main content

Blogspot: Bange for at ride?

Når man har været udsat for en ulykke med sin hest eller måske bare har set en anden person komme slemt til skade, så sætter det sig i kroppen på en. Og det kan udvikle sig til en angst.
| admin

Et gammelt ordsprog siger, at “man skal rejse sig ved det træ, man faldt ved”. Vi har også alle hørt sætningen “op på hesten igen”. Men er det faktisk det bedste? Kan man komme for hurtigt tilbage i sadlen? Har man lige glemt at mærke ordentligt efter, om man er helt klar igen, og om det faktisk er præcis den samme hest, man skal kravle op på igen? Sådan skriver Sanne Skovrider i et blogindlæg på Riders NOTEBOOK tilbage i 2018.

Læs også: Blogspot: Ja, jeg har rideangst – og hvad så?

Nok er indlægget fire år gammelt, men det er på ingen måde mindre aktuelt i dag. Frygten for at sætte sig op på en hest fylder blandt mange hestefolk, særligt hvis man har haft en ubehagelig oplevelse. Men hvordan bekæmper man angsten bedst muligt? Svaret er formentlig forskelligt fra person til person, men i indlægget giver Sanne sit bud på, hvordan du med den rette hest kan komme tilbage i sadlen.

Læs hele indlægget “Bange for at ride?” og få Sanne Skovriders gode råd til, hvordan du kan udfordre din angst for heste.