Skip to main content

Igen en stor weekend for dansk paradressur

Et hold bestående af 5 paradressur ryttere var særdeles succesfulde ved det internationale stævne Norway Open i weekenden.
| admin

De hjemlige paradressur ryttere har igen denne weekend sat sig på topplaceringerne ved et internationalt stævne. Til Norway Open i Kristianssand var 5 ryttere til start i grad IV og V. Og i lighed med sidste weekends deltagelse i Belgien, var det også her en blanding af nye og kendte landsholdsryttere.

Den danske PL-medaljetager Susanne Jensby Sunesen kom stærkt fra start med Leeds den første dag med en sejr til 71,057% men det var dansk igen på 3. og 4. pladsen til debutant Pia Wulff Jelstrup og Zafia der opnåede 69,268% og Anne Mette Hasselstrom og Østergaardens Deleight med 69,024% Igen lørdag sendte erfarne Susanne Jensby Sunesen Dannebrog til tops efter et ridt til 71,057% og igen med Pia Wulff Jelstrup på 3. pladsen.

Susanne Jensby Sunesen, Pia Wulff Jelstrup og Annemette Hasselstrøm var stærkt ridende i Kristianssand. Foto Privat


Også i Grad V gik Dannebrog til tops som et resultat af en dansk dobbeltsejr til Camilla Christensen/Fürsten og Line Thorning Jørgensen og Højgardens Zackzimo – de fik hhv. 71,434 og 69,612% Igen i lørdagens klasse lagde Camilla Christensen og Fürsten afstand til konkurrenterne med en sikker sejr til 70,913%

Sikre kür-sejre

Som det er tradition blev konkurrencerne afsluttet med kür, og igen lagde Camilla Christensen og Fürsten afstand til konkurrenterne med en sejr bedømt til knap 75% Line Thorning Jørgensen og Højgaardens Zackzimo var få points fra andenpladsen i klassen.

I grad IV overraskede debutant Pia Wulff Jelstrup og Zafia særdeles positivt med en sejr i kür til 73,1% med Susanne Jensby Sunesen/Leeds og Anne Mette Hasselstrøm/Østergårdens Delight på de næste pladser.

Resultater

Læs også: Sæsonstart for paradressur – med nye ansigter på holdet

Camilla Christensen var tre gange på podiet som vinder og her har hun selskab af Line Thorning Jørgensen på podiet i Kristianssand. Foto: privat