Skip to main content

Christian Jansen efter succesweekend: Satser på U-VM

Springrytteren Christian Jansen red sig til tops hele to gange under weekendens internationale stævne på Vilhelmsborg. Og den ambitiøse fyr har masser af mål for sig selv og sine heste i 2020, hvor han blandt andet satser på en plads til VM for ungheste.
| admin

(Foto: Privat)

Christian Jansen kom, så og sejrede ved det internationale stævne på Vilhelmsborg i weekenden. Hele to gange måtte han ride forrest i æresrunden, da han og Madea vandt to CSI **-klasser.

Da Zibrasport Equest fanger Jansen, er han stadig lykkelig over sine gode ridt.

– Jeg havde en rigtig god weekend, så 2020 kunne ikke starte meget bedre
Jeg havde to heste med – Madea som gik CSI** og Ca-Di DD i youngster. Madea vandt to klasser og havde fire fejl i den sidste klasse, så hun var rigtig dygtig.

Ca-Di DD gik en af sine første MB’er og blev placeret to gange. En dag havde hun fire fejl, så det var rigtig flot, lyder det.

Christian Jansen, der har været aktiv springrytter siden han red pony, har allerede opsat nogle klare mål for det kommende år. For at have så talentfulde heste i stalden forpligter.

Med Madea er det at forsøge at ride så mange CSI-stævner som muligt. Vi har redet en masse 140 cm-klasser og red 145 cm til Christmas Show, så måske vi skal prøve det igen i 2020.

Christian Jansen

– Ca-Di DD er lige blevet seks år og skal ud og gå nogle 130 cm-klasser indtil sommerferien.
Derudover skal vi nok også prøve kræfter med 135 cm-klasser, da hun gerne skulle til U-VM i september og championatsfinalen på Blue Hors. Vi må arbejde hårdt og håbe, vi er gode nok til at blive udtaget, slutter han.

Du kan se alle klasserne fra det internationale stævne i vores arkiv på Zibrasport Equest