Skip to main content

Invitation: Foredrag for spring- og militaryryttere på bruttogruppeniveau

DRF inviterer til foredrag ved dyrlæge Rikke Munk fra Højgaard Hestehospital i marts for spring- og militaryryttere. Bruttogrupperyttere har fortrinsret, men foredragene er også åbne for andre spring- og militaryryttere på samme niveau.
| admin

Den 14. og 28. marts afholder dyrlæge Rikke Munk fra Højgård Hestehospital foredrag for spring- og militaryryttere på bruttogruppeniveau. Rikke har bl.a. lavet studier af, hvordan hesten trænes optimalt, så den kan præstere på højt plan og undgå skader. Derudover har Rikke været en del af spring- og dressursporten på topplan i mange år, da både hun og hendes mand Jonas Rasmussen er ryttere, og deres døtre begge rider internationalt.

Foredraget er gratis, og det er muligt for hver rytter at medbringe en forælder, hjælper eller lignende.

Tilmelding for bruttogrupperyttere
Er du bruttogrupperytter i springning, eller har du deltaget ved en af de to foregående militarysamlinger, så foregår tilmeldingen via Go!-fanen.

Tilmeld dig til inspirationssamling den 14. marts på Vejle Idrætsefterskole kl. 18:30 – 20:30 her.

Tilmeld dig til inspirationssamling den 28. marts i Idrættens Hus i Brøndby kl. 18:30 – 20:30 her.

Tilmelding for øvrige spring- og militaryryttere
Er du ikke bruttogrupperytter eller har deltaget på en af de to foregående militarysamlinger, men spring- eller militaryrytter på samme niveau, så send meget gerne en mail til elitespring@rideforbund.dk med dit ønske om at deltage i et af foredragene. Er der ledige pladser, vil du få besked.

Kilde: Dansk Ride Forbund