Skip to main content

Jessica von Bredow-Werndl genvinder mesterskabet i Grand Prix Special

Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl var i tæt duel om det tyske mesterskab, der fredag blev afgjort i Balve.
| admin

Torsdagen Grand Prix, der talte som kvalifikation til fredagens klasse, i det tyske mesterskab i dressur i Balve, afslørede, at de tyske ryttere er i topform.

Læs mere om topkampen her

Og de imponerende takter fortsatte i dag, hvor vinderen kan kalde sig tysk mester i Grand Prix Special. Modsat det danske mesterskab i dressur findes der hos vores naboer mod syd to mestre – én i special og én i kür.

Sådan har det været siden 2009, hvor man droppede opdelingen mellem kvinder og mænd i dressur.

Dagens bedste

Dorothee Schneider scorede en fjerdeplads på Showtime FRH med, hvem hun tidligere har vundet guld med hele to gange. Dagens resultat lød på 80.275 %, og det var ikke nok til at slå Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl.

På anden- og tredjepladsen stod der Isabell Werth.

Andenpladsen, og dermed en sølvmedalje, indtog hun på Bella Rose. Dommerne belønnede parrets ridt 83.902 %, mens Quantaz fik en tredjeplads og 83.490 %.

Reglerne betyder dog, at Isabell ikke scorede bronzemedaljen, da hver rytter kun kan blive placeret på én hest. Dermed kunne Dorothee Schneider inkassere en medalje.

Men gårsdagens vinder ville ikke slippe førstepladsen. Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB kan nu kalde sig regerende tysk mester i Grand Prix Special for andet år i træk. Deres program gav de fem dommere 84.882 %.

Lørdag skal der findes endnu en mester, når det gælder kür.

Se dagens resultat