Skip to main content

Nyt samarbejde mellem Pavo og Noagård

Noagård indgår i et samarbejde med Pavo og skal være en aktiv partner i test og udvikling af nye produkter.
| admin

Noagård ejes og drives af Sophie Lundberg Christensen og Jan Møller Christensen. Begge ryttere er særligt gode til klargøring af hingste og ungheste, og du finder ofte Jan og Sophie på stævnepladserne bla. ved Pavo & DRFs unghestechampionater (hvor Jan er flere gange vinder), UVM m.m.

Samarbejdet består bl.a. i at teste og være med i udviklingen af nye produkter samt eksponeringen af Pavo blandt ryttere og avlere.

“Vi er glade for at indgå et samarbejde med Pavo, og kunne få mulighed for at benytte deres kvalitetsprodukter. Pavo kan tilbyde os professionel rådgivning og et foder/tilskud der passer til hver enkelt hest,” lyder det fra Jan og Sophie.

Om Pavo
Pavo, Europas største hestefoder producent, har produceret kvalitetshestefoder i 50 år. Med en ambition om at forbedre hestens sundhed, har Pavo med innovation og passion udviklet et bredt sortiment af hestefoder til vedligehold, avl og sportsheste. Foderet er udviklet via videnskabelige undersøgelser, mange års knowhow og mange kunders erfaringer.