Skip to main content

Juniorerne blev 8’er, mens ungrytterne tog en 10. plads til EM

Holdmesterskabet til EM er nu afsluttet. Det blev til en samlet 8. plads for det danske juniorteam, mens ungrytterne placerede sig som nummer 10.
| admin

Junior

Gustav Christian Jacobsen, Josefine Sandgaard Mørup, Gabrielle Strigel, Noona Linde og Josephine Christian Jacobsen udgjorde det danske juniorhold til EM. Og de kan bestemt være stolte af deres indsats i det hårde selskab.

De lagde stærkt fra start med flere fejlfrie runder, og torsdag satte de et punktum for holdindsatsen med en samlet 8. plads ud af i alt 20 hold. Belgien vandt guld, mens Schweiz tog sølv og Storbritannien hoppede ind på tredjepladsen.

Især Josefine Sandgaard Mørup og De Semilly Edition har gjort det fremragende til EM i Portugal.

“Semilly var top klar på opgaven, og leverede en super fejlfri runde,” fortalte hun efter sit første ridt.

Siden er den gode stime bare fortsat, og Josefine har kvalificeret sig til lørdagens individuelle finale, hvor kun de 30 bedste ekvipager har fået adgang.

Ungryttere

Maria Barnewitz Schou, Christine Thirup Christensen, Theodor Linde, Philippa Wildfang Linde og Laura Baaring Kjærgaard repræsenterede de danske farver i ungrytterklassen.

Efter fredags holdfinale kunne de fem glæde sig over en placering som nummer 10.

https://www.instagram.com/tv/CRowEYyBJg9/?utm_source=ig_web_copy_link

Ligesom ved juniorerne gik guldet til Belgien. Irland red en sølvmedalje i hus, mens Storbritannien gentog placeringen som nummer tre.

Se alle resultater her