Skip to main content

Danske ryttere klar til Grand Prix

Ved det 3-stjernede internationale springstævne, Equitour i Uggerhalne er otte danske ryttere klar til Helgstrand Grand Prix søndag eftermiddag – Zibrasport Equest livestreamer hele dagen
| admin

Der har i dag været afviklet tre springklasser ved det internationale stævne Equitour i Uggerhalne. Det er ikke blevet til danske sejre, men mange, flotte placeringer. Krafft Small Tour (135 cm) blev vundet af hollandske Hendrik-Jan Schuttert og Monte Carlos. Benedikte Rie Truelsen/Hait Ask e. Favorit Ask kom ind på 3. pladsen et sekund efter. Maria Hjorth Frederiksen/Mashia Liwe e. Liwe Star fulgte på fjerdepladsen, og det var også dansk på de to følgende pladser til Tina Lund/Balounique Z e. Baloubet du Rouet og Anne Kristine Truelsen/Cosma Shiva S e. Cornet’s Stern. Rikke Haastrup/Coupe Dior e. Coupe de Coeur og Jack Ray Nielsen/Gerdings Rockmama e. Rockland blev også placeret.

Tina Lund bedst i 140 cm

I Hay Hay Haylage Medium Tour (140 cm) gik sejren til belgiske Constant van Paesschen og Lester IX e. Lord Pezi. Der stod Tina Lund på den bedste danske placering, da hun red sig ind på fjerdepladsen med Centina e. Dobel’s Cento. Tina blev også placeret på 7. pladsen med Cloi e. Quirado, og så var der placering til Torben Frandsen/Daughtry Mak e. Cassini II og Kristian Skovrider/Now and Ever e. Numero Uno.

Rikke Haastrup bedst i Grand Prix kvalifikation

Lørdagens konkurrencer sluttede med Grand Prix-kvalifikationsklassen Helgstrand Big Tour (1.50) her var det igen belgiske Constant van Paesschen, der sejrede med Diamant de Semilly-sønnen Vendetta Treize. Rikke Haastrup og Casira e. Casino kom ind på 6. pladsen efter to fejlfrie ridt.

Otte danskere i Grand Prix

Flere af de hjemlige springryttere har kvalificeret sig til Grand Prix klassen, men nogle af dem har valgt at spare hestene. Zascha Nygaard Andresen er kørt tilbage på sin arbejdsplads i Tyskland med Quinn for at spare den velspringende hest, der leverede tre fejlfrie runder i gårsdagens Nations Cup og med et kanonridt i omspringningen sikrede dansk sejr. Andreas Schou er kørt hjem til Tågerup for at læsse om, og køre til internationalt stævne i Saint Tropez med bl.a. hans potentielle OL-hest Darc de Lux. Tina Lund og Kristian Skovrider er kvalificerede, men kommer ikke til start.

Rytterne i Nations Cup er kvalificeret til Grand Prix-klassen, hvilket betyder vi får Konstantin Deeken Künnemann og Emil Hallundbæk på startlisten, sammen med Rikke Haastrup, Torben Frandsen, Benedikte Truelsen, Jack Ray Nielsen, Kasper H. Hansen og Lars Bak Andersen. Der kan dog blive plads til flere danske ryttere, såfremt nogle af de øvrige ryttere melder fra.

Start- og resultater

Følg livestreamingen HER Premium Medlemmer har fri adgang. Basic Medlemmer kan købe Pay pr view til 129 dkr. Læs mere eller Bliv Premium Medlem