Skip to main content

Carl Hedin – livet med 400.000 følgere (del 3/3)

Carl er meget bevidst om at der er mange der følger med, når han lægger noget op på de sociale medier. Samtidig prøver han ikke at bekymre sig over hvad alle andre tænker.
| Louise Woss Sigerslev

Carl Hedin har vist os rundt i stalden på hans arbejdsplads i Sarö, hvor hans meget populære heste står opstaldet. Det er netop de smukke omgivelser, og den store ridehal vi der danner rammen, når vi får små glimt af influencerens hverdag, når vi følger ham på Instagram.

Læs også: Video: Hvem er Carl Hedin? (del 1/3)

Du bestemmer over dit content

Carl er meget bevidst om at der er mange der følger med, når han lægger noget op på de sociale medier. Samtidig prøver han ikke at bekymre sig over hvad alle andre tænker. Han går med sin mavefornemmelse. Hvis jeg synes det er sjovt, så er der nok også andre der synes det er sjovt. Siger Carl

Det er vigtigt for Carl, at han primært deler ud af sit hesteliv, og at det er det der er omdrejningspunktet for profilen. Han ønsker ikke at dele for meget ud af sit privatliv.

Køber en plettet dressurhest for følgernes skyld

Hvis han mangler engagement fra sine følgere, behøver han ikke dele mere ud af sig selv. Han køber i stedet en speciel ny hest, som vi, på den anden side af skærmen, kan får lov til at følge, ligesom vi følger Pods, Lukas og Ville.

Læs også: Mød Lukas, Ville og Pods (del 2/3)

Hør Carl fortælle om livet som influencer i videoen herunder