Skip to main content

Blue Hors Zack imponerer igen i Amsterdam

Nanna Skodborg Merrald red sit personligt bedste resultat i kür på Blue Hors Zack i Amsterdam, da hun kom ind på 3. pladsen og nu er hun nr. 5 i den samlede stillig i World Cup-serien.
| admin

Den 19-årige avlshingst Blue Hors Zack imponerer fortsat. Ikke alene i sporten, men også som far til flere afkom i topsport. Nanna Skodborg Merrald har i denne weekend sadlet hingsten til World Cup kvalifikationen i Amsterdam, og i dag viste de deres smukke kür, som indbragte dem hele 85,220%, hvilket er ekvipagens personligt bedste resultat. Det gav dem en 3. plads efter Isabell Werth og Emilio (86,595%) mens det blev til en sikker hjemmebanesejr til VM-bronzevinderen Dinja van Liere og avlshingsten Hermes N.O.P. der fik 87,055% herunder fere 9-taller for piaffe overgange og passage.

Nanna Skodborg Merrald (DEN) og 19-årige Blue Hors Zack – sluttede på 3. pladsen i Amsterdam Copyright © FEI/Arnd Bronkorst

Også Nanna scorede flere 9-taller fra dommerne bl.a. i etterchangementer, 2’er changementer og pirouette. Den danske overdommer Susanne Baarup var en del af dommerstaben i Amsterdam.

Daniel Bachmann Andersen og Zack-sønnen Zippo M.I. sluttede over de magiske 80% på 8. pladsen (80,240%) de opnåede flere gange 8 og 8,5 programmet igennem, men desværre kostede især den samlede skridt parret points i dag.

Resultat