Skip to main content

Logo’s Gaya skal til Tristan Tucker clinic i Herning

Det bliver Logo’s Gaya, som Tristan Tucker skal arbejde med, når han afholder clinic ved ECCO FEI World Championships i Herning. Du kan stille spørgsmål direkte til Tristans Q&A i linket nedenfor.
| admin

Tristan Tucker og Herning2022 har nu fundet den hest som skal til VM i Herning og have hjælp af Tristan Tucker under hans clinic d. 13. august. Valget er faldet på dressurhesten Logo’s Gaya som er redet af Emma Ahlberg.

“Jeg valgte denne hoppe (Logo’s Gaya), fordi det er en situation, jeg ofte ser. Hoppen har allerede haft en del succes ved stævner, men har så haft nogle oplevelser, der har gjort hende usikker. Så dette vendepunkt i hestens liv kan være altafgørende. Altså, at hesten atter oplever succes, eller at hest og rytter bliver mere frustrerede. Jeg føler for hesten i disse situationer, den har været udsat for noget, der har ødelagt dens selvtillid. Så jeg vil prøve at hjælpe Emma og hendes hest,” lyder det fra Tristan.

Stil et spørgsmål til Tristan Tucker

Den 13. august er ikke den eneste gang, du kan opleve Tristan Tucker i Herning. Allerede fredag d. 12. august er der også en Q&A clinic med Tristan, og her har Herning2022 brug for din hjælp til at stille ham de helt rigtige spørgsmål.

Brug linket herunder til at stille ham spørgsmål, det er fuldstændig gratis og anonymt – og måske vil det blive taget op under den spændende Q&A.

Stil spørgsmål

Sådan kan du se Tristan Tucker i Herning

Du kan se Tristan Tuckers clinic d. 12. og 13. august med en Equipark billet eller en Stutteri Ask Stadium billet, og så kan du se det online på Zibrasport Equest.

Vi streamer alle CSI- og CDI-klasser samt flere spændende sideevents (herunder clinics med Tristan Tucker).

Du kan se hele vores program her

Husk at alle VM-klasserne kan ses på Clip My Horse.