Skip to main content

Mangler du en stjerne til fremtiden?

20 føl kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Følauktion på Blue Hors den 24. juni – skal du have et føl med hjem?
| admin

Kom helt tæt på føllene ved borde nede på banen, når Dansk Varmblod afviklet årets første følauktion i samarbejde med Blue Hors den 24. juni. Auktionen afvikles om aftenen fra kl. 20, men inden da kan man se føllene ved en præsentation inde i opvisningshallen lørdag eftermiddag imellem hoppe- og hingstefølchampionatet. Er du interesseret i at se nærmere på et af føllene, kontakter du en af personerne i Auktionsudvalget. Du finder Auktionsudvalget her: Auktionsudvalg

Man kan se kollektionen online på www.varmblodauktion.dk – og fra torsdag den 22. juni kl. 17.00 er det muligt at afgive bud på føllene.

Kan man ikke være tilstede i hallen, kan man byde online og følge auktionen på www.clipmyhorse.tv

Se betingelser for auktionen

Budsummen + 10% i auktionsomkostninger samt moms af købesummen og auktionsomkostninger betales af køber kontant ved hammerslaget.

Under hvert føl på auktionen kan man se fotos, en video, føllets afstamning samt resultatet af den kliniske dyrlægemæssige undersøgelse af føllet.

Da der er tale om unge føl anbefaler Dansk Varmblod at køber og sælger aftaler, hvornår føllet kan afhentes, typisk når føllet er 5-6 måneder.

Flot kollektion af særligt udvalgte føl

Kollektionen er på 20 føl – 15 hingste- og 5 hoppeføl. Faderhingstene fordeler sig på: Blue Hors Baron, Vitalis, Glamourdale, Be Sure, Dynamic Dream, Vitality, Hesselhøj Donkey Boy, Blue Hors Zackerey, Jovian, Fürstenball, Fynch Hatton, Blue Hors St. Schufro, Danciero, So Perfect, Straight Horse Finest Hour, Blue Hors Viconte og Blue Hors Farrell.

Føllene er udvalgt på to besigtigelser, dels på Blue Hors og på Sjælland. Det er Auktionsudvalget som udvælger føllene, og det er også udvalget som arbejder hårdt på at skabe de bedste rammer for et godt salg for både købere og sælgere.

Plads ved ringside

Auktionen begynder kl. 20.00 inde i Blue Hors’ flotte opvisningshal. Der er gratis entre, hvis man vil opleve følauktionen live.

Har man på forhånd besluttet sig for at forsøge at få hammerslag på et føl, kan man tage kontakt til Auktionsudvalget på auktion@varmblod.dk der bliver nogle særlige VIP-pladser, borde på ridebanen tæt ved ringside, hvorfra man har et godt udsyn til de udbudte føl.