Skip to main content

Betina Jæger og Michael Grønne er klar til at bedømme dit ridt

De to dygtige dressurryttere, Betina Jæger og Michael Grønne, er klar i ’dommertårnet’, når ZyberRides første bedømmelsesevent afvikles i marts. Skal du være med?
| admin

Kunne du tænke dig at få en bedømmelse af enten Betina Jæger eller Michael Grønne fra Helgstrand? Så er der stadig pladser ved det første online bedømmelsesevent på www.Zyberride.com Der er fire klasser, to for pony og to for hest, og sværhedsgraden er omkring LB/LA – niveau for både pony og hest.

Du kan se programmerne (både på video og skrift) inde under klasserne på ZyberRide, og for at deltage skal du:

  • Oprette dig som bruger
  • Oprette din hest
  • Melde til i den klasse du ønsker at blive bedømt i senest d. 18. marts
  • Uploade en video af dit ridt til hjemmesiden inden d. 24. marts.
  • Når eventen er afsluttet, vil du modtage en kritik med din bedømmelse på mail senest 31. marts.

Hvad er et bedømmelsesevent?
Et event hvor du som rytter har mulighed for at ride et program til en bedømmelse. I dette tilfælde er det ikke nogen ringere end to af Helgstrands ryttere, Betina Jæger og Michael Grønne, der vil bedømme de indsendte ridt.

Foto: Zibrasport Equest

Hvad koster det at være med
Det koster 60,- kr. pr. ekvipage pr. klasse, hvis du er Zibrasport Premium Medlem (forudsætter samme brugermail hos ZyberRide og Zibrasport Equest). Et Zibrasport Premium Medlem kan max. opnå rabat for 2 ekvipager pr. event.

Det koster 75,- kr. pr. ekvipage pr. klasse, hvis du ikke er Premium Medlem hos Zibrasport Equest.

Hvad filan er det der ZyberRide?
ZyberRide er en digitale event-portal udviklet af Helgstrand og Zibrasport Equest. Her kan du deltage i digitale dressur-events og blive bedømt af ridesportens store profiler. Og det bedste af det hele er, at du bare skal ride derhjemme og sende en video ind. Formålet er at lave mange spændende digitale events, der kan være med til at forberede og dygtiggøre ryttere på alle niveauer inden – eller sideløbende med stævnestart.

Læs mere om ZyberRide her

ZyberRide

https://www.youtube.com/watch?v=eDVMIZg-gGI