Skip to main content

Mia Hastrup fik fin start på EM

Mia Hastrup og Constantin er netop nu til EM i military, der bliver afholdt i Avenches, Schweiz. Fredag viste ekvipagen deres dressurfærdigheder.
| admin

I denne weekend skal den nye europamester i military for seniorer findes. Konkurrencen bliver afviklet i Avenches, Schweiz, hvor Mia Hastrup og 17-årige Constantin M (efter Concetto) skal forsvare de danske farver.

Fredag er dedikeret til dressur, og Mia var ganske godt tilfreds med sin hvide vallak, da de havde været på banen.

“Den gik til det, der svarer til ca. 67 procent, Jeg tror ikke, den kan gå til meget mere end det. Det svarer til det resultat, han kan levere i et dressurprogram.

Men Constantin var sød. Han gjorde hvad han kunne, og han havde kun en enkelt taktfejl i den ene travers,” fortæller Mia.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lørdag venter terrændelen for Mia og Constantin (Foto: Laura Dupuy)

Fantastiske faciliteter

Mia og Constatin ankom til Schweiz i mandags, så der har været god tid til at vænne sig til forholdene samt komme op i gear efter den lange køretur.

Og forholdene klager Mia bestemt ikke over.

“Her er fantastisk at være, og der bliver ikke sparet på noget. Terrænbane og stadion er imponerende. Det er første gang, jeg er hernede,” siger hun.

Mia glæder sig til at skulle på banen igen lørdag og søndag.

“Som det også er til mange andre stævner, så er mit mål er at komme ud og lave et godt resultat.

Stemningen hernede er som den altid er til et mesterskab. Der er stor opbakning og masser af mennesker. Og så vejret også rigtig skønt. Vi har 23-24 grader,” slutter den danske EM-deltager.

Lørdag indtager parret terrænet, og søndag gælder det ridebanespringning.

Startlister og resultater fra EM