Skip to main content

Militaryguldregn over Peter, Victoria og Sofia

Der var dømt smukke rammer og military i høj klasse, da de danske mesterskaber i military blev afgjort ved Copenhagen Eventing i weekenden.
| admin

Peter Flarup sikrede sig guldet hos seniorerne, mens Victoria Suzette Kahr nu kan kalde sig Agria DRF-mester for junior/ungryttere. Hos kat. I-rytterne blev Sofia Zornig Sylvestersen, der kunne modtage guldmedaljen efter terrænet. 

Nordsjællandske rammer for DM i military

Efter to dage med dressur og springning i smukke Bernstorffsparken i Charlottenlund tog ryttere, heste og tilskuere søndag turen til Lundegården i Høsterkøb/Hørsholm, hvor medaljerne skulle fordeles i terrænet.

Flarup i førertrøjen

Efter dressuren og ridebanespringningen havde Danmarks Mr. Military Peter Flarup trukket solidt i førertrøjen med hhv. en foreløbig 1. plads på Fascination med 31,7 strafpoint og en foreløbig 2. plads på Gamegirl Impe med 31,9 strafpoint. På den foreløbige 3. plads lå Marie Juul på Ikke med 33,5 strafpoint.

DM-Guld til Flarup

I alt 15 danske ekvipager var klar til terrænet i den internationale CCI3*-klasse, hvor DM-guldet skulle fordeles blandt de danske ekvipager. Peter Flarup var sikkerheden selv, og red overbevisende sejren hjem på Gamegirl Impe, idet terrænbanen blev redet uden strafpoint. 2. pladsen holdt Marie Juul og Ikke fast i med samlet 34,3 strafpoint efter terrænet, og 3. pladsen gik til rutinerede Anne Dorthe Møller og Polar Fox, der slutter med 36,6 strafpoint.

Samlet resultat: DM i military 2022

Samlet resultat: CCI3* Copenhagen Eventing 2022

Rebecca på guldkurs inden terrænet

Junior/ungrytternes Agria DRF-mesterskab afgøres blandt de mesterskabsaktuelle unge danskere (U18/U21), der deltog i CCI2*. Efter dressuren og springningen havde Rebecca Rothmann Skarsoe på Canida lagt sig i front med 27,8 strafpoint, mens Victoria Suzette Kahr på Fali Utopia lå på 2. pladsen med 38,1 strafpoint, og Siw Kaas på Stavdahls Palmyra lå på bronzekurs med 41,2 strafpoint.

Victoria sejrede hos junior/ungrytterne

Det blev Victoria Suzette Kahr og Sartre, der efter en stærk præstation på terrænbanen, avancerede helt til toppen af podiet og fortjent kunne modtage guldmedaljen med at samlet resultat på 56,2 strafpoint. Rebecca Rothmann Skarsoe på Canida måtte indkassere 39,6 strafpoint i terrænet, og med samlet 67,4 strafpoint blev det til sølv. Guldvinder Victoria havde to heste med, og på Fali Utopia sikrede hun sig også bronzen med samlet 79,7 strafpoint.

Samlet resultat: Agria DRF-mesterskab i military junior/ungrytter 2022

Samlet resultat: CCI2* Copenhagen Eventing 2022

Pony-guld til Sofia og Roberto

Fem ekvipager var til start i Kat. I-ponyernes Agria DRF-mesterskab, der blev afgjort i den internationale CCIP-klasse. Efter tre flotte præstationer og et samlet resultat på 39,2 strafpoint kunne Sofia Zornig Sylvestersen på Gredsagergaards Roberto lade sig hylde som nykåret dansk mester. Sara Korsbæk Sørensen og Vejgaardens Annabel fik sølv med samlet 44 strafpoint, mens Thilde Holm Nielsen modtog bronze med 45,7 strafpoint.

Samlet resultat: Agria DRF-mesterskab i military for kat. I-ponyer

Samlet resultat: CCIP Copenhagen Eventing 2022