Skip to main content

Millibar er her ikke længere

Nanna Merrald Rasmussens 21-årige Millibar er død. Det skriver Blue Hors-rytteren i et rørende opslag på Instagram.
| admin

“I dag er der kommet en ny lysende stjerne på himlen.”

Sådan indleder Nanna Merrald Rasmussen en tekst på Instagram, der hører til en hyldestvideo til hendes tidligere Grand Prix-hest Millibar.

Det var den brune vallak, der sørgede for, at Nanna fik en flot overgang fra pony til hest – og han var også hendes første Grand Prix-hest:

Syg i kort tid

“Min allerførste og “homemade” Grand Prix-hest Millibar er her ikke længere. Efter en meget kort sygdomsperiode besluttede vi, at han fortjente fred.

Millibar, vi har gjort alt sammen, du er my once in a lifetime hest, så mange tårer, så mange frustrerende træningstimer, men jeg lærte så meget af dig. Vi har været danmarksmestre og europamestre som juniorer.

Så tog du os til min debut i Grand Prix, vi havde to sejre i CHIO Aachen U25, debut som senior – første år som senior med kvalifikation til VM-slutrunden i Lyon.

Vi opnåede mere sammen, end jeg nogensinde kunne drømme om. Tak til min træner gennem alle årene Michael Søgaard og min mor for al hjælpen.

Millibar, vi savner dig allerede,” lyder det endvidere fra Nanna.

Pensionist

De seneste år har Nanna ikke konkurreret på Millibar, der kom til verden i 2001, da han blev pensioneret i 2017. I følge Eurodressage har han nydt livet som pensionist på foldene.