Skip to main content

Mød Helgstrand Dressages ryttere: Mike Mihaita

I vores nye serie får du et unikt indblik i dagligdagen hos Helgstrand Dressage, hvor nogle af verdens bedste dressurheste har hjemme. Zibrasport Equest har fulgt i hælene på tre af deres dygtige ryttere, og dem kan du komme tæt på i løbet af de kommende uger. I andet afsnit skal du møde Mike Mihaita, der kalder sig selv cowboy – han har en helt unik måde at tilgå de unge heste, der står på Ny Ravnstrup.
| admin

SE HELE INDSLAGET: MØD HELGSTRAND DRESSAGES RYTTERE: MIKE MIHAITA

Danskere, spaniere, tyskere og mange andre nationaliteter er ansat på Helgstrand Dressage, hvor nogle af de bedste dressurheste bliver uddannet, købt og solgt videre.
I vores serie kommer du med i kulissen på det imponerende hestested, hvor det internationale miljø giver grobund for en masse inspiration og vidensdeling blandt de ansatte.

Vild med Matiné

I dette afsnit, der er numme to i vores serie, kan du glæde dig til at møde rumæneren Mike Mihaita, der sammen med flere andre ryttere, har ansvaret for at tilride de talentfulde heste.
Men det stod bestemt ikke skrevet i stjernerne, at Mike skulle ansættes som rytter hos Helgstrand Dressage.

Jeg så Andreas ride Matiné, og det glemmer jeg aldrig. Jeg sagde til mig selv, at jeg ved ikke, hvad den fyr laver, men jeg er vild med energien i hans ridning. Så engang i Herning, gik jeg hen til Andreas og spurgte ham:
“Hey, jeg ved det er svært, men tror du, at du har plads til at jeg kan arbejde for dig”

Mike Mihaita

Første afsnit i serien finder du lige her

https://www.facebook.com/andreashelgstrandDK/videos/2363638887255374/
Jeg elsker WordPress- man kan indlejre 😀

Du kan se en teaser for det fulde afsnit herunder: