Skip to main content

Nanna og Blue Hors Zack sluttede hingstekåringen i Holland

Blue Hors Zack blev hædret som afslutning på hingstekåringen i KWPN i det forbund som hingsten første gang blev kåret i som 3-års.
| admin

KWPN Hingsteshowet 2023 blev lukket på en fantastisk måde af ​​Nanna Skodborg Merrald og KWPN kårede Blue Hors Zack, skriver forbundet på sin hjemmeside.

Blue Hors Zack vandt en holdmedalje ved verdensmesterskabet i Herning i 2022, og sammen med Nanna Skodborg Merrald viste de deres flotte kür for publikum ved afslutningen på hingstekåringen i Den Bosch.
Blue Hors Zack (Rousseau/Jazz, opdrætter Bas Wilschut fra Bosschenhoofd) blev champion ved KWPN Hingstekåringen i 2007. I KWPN Select Sale, der fulgte, blev hingsten solgt for 430.000 euro til det danske stutteri Blue Hors. Hingsten har scorede højt i sporten under forskellige ryttere, og hans avlspræstation er også imponerende. Ved afslutningen på kåringen blev det tid til at hylde Blue Hors Zack for hans enestående præstation i sporten. Hingsten er nu 19 år, men viste i Den Bosch, at han er i absolut topform. Med en sin smukke kür, som weekenden forinden indbragte Nanna og Zack en 3. plads i World Cup Amsterdam med en personligt bedste score på over 85%, lukkede den danskejede hingst KWPN Stallion Show 2023 på en passende måde, kan man læse i hollandske medier.