Skip to main content

Se vinderridtene: Ecco Cup-finalen er afgjort

Victoria Vallentin, Sara Aagaard Hyrm, Anna Teibel Raben, Cornelia Munch Sinding og Frederikke Gram Jacobsen kan kalde sig vinder af Ecco Cup 2021 efter en spændende weekend på Blue Hors.
| admin

Kategori 2

Ingen kunne komme i nærheden af Anna Teibel Raben og FS Calimero.

“Cali har været en kæmpe stjerne hele weekenden, og i dag sluttede vi af med en fantastisk kür til hele 77,2% og samlet vandt vi Ecco cup for kat II 2021.
Tusind tak Norden_freestylemusic for den bedste kür musik. Jeg er helt vild stolt af Calimero og det vi har opnået de seneste 3 år – især 2021 har været helt ubeskriveligt. Sikke en rejse vi har været på,” lød det fra Anna efter sejren var i hus.

Nummer to blev Josefine Marie Kjær Rohmann, mens Sofie Rosenkilde scorede en tredjeplads

Kategori 1

De største ponyer viste høj klasse i årets Ecco Cup-finale. Cornelia Munch Sinding og Terbofens Charico vandt kvalifikationen og red en andenplads hjem i küren, hvilket var nok til at sikre dem den samlet sejr.

Se hele klassen her

Karla Marillo Skov blev toer, mens Clara Sofie Hilstrøm fik en tredjeplads.

Et glad vinderpar Foto: Privat

Gense alle klasserne fra Ecco Cup 2021

Junior

Den magiske 80%-grænse blev brudt af Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina i søndagens kür. Nærmere bestemt belønnede dommerne ekvipagen med 81.4%, og det betød af Frederikke kan kalde sig vinder af Ecco Cup 2021.

Alexander Helgstrand og Grevens SA’VA’ blev nummer to, mens Sophia Boje Obel Jørgensen og Brilliant viste en flot kür, der resulterede i en samlet placering som nummer tre.

Ungryttere

Sara Aagaard Hyrm og Kristian Würtz Green kæmpede om titlen som vinder for youngriders. Sara vandt kvalifikationen med 74.562%, mens Kristian vandt küren med mere end 78%.

I det samlede resultat betød det, at Sara kunne kalde sig vinder af Ecco Cup 2021 på Skovborgs Romadinov.

U25

Finalen i Ecco cup for de ældste ryttere blev en gentagelse af Agria DRF mesterskabet, der blev afviklet i maj. Igen var det nemlig Josefine Hoffmann og Victoria Vallentin, der kæmpede om sejren; og igen var det Victoria, som red sig ind på førstepladsen.

Gense interviewet med Victoria fra DM 2021

Med en samlet score på 152.760 kunne Victoria og Brooklyn juble, mens Josefine og Driver indtog andenpladsen med 149.391. Nummer tre blev Karoline Rohmann og Jakas.

“Brooklyn var virkelig klar på opgaven og gav alt, hvad han havde begge dage. Han var lidt spændt over omgivelserne, men det gav ham også bare lidt ekstra power,” fortæller Victoria.

Se alle resultater

Gense alle klasserne fra Ecco Cup 2021