Skip to main content

Nanna om Touch of Olympic: Han er næsten blevet helt voksen at ride på

Der var stor tilfredshed at spore hos hold-verdensmesteren, da vi mødte hende efter weekendens dobbeltsejr på den unge superstjerne Touch of Olympic under World Cup Vilhelmsborg.
| admin

Under weekendens World Cup på Vilhelmsborg var det ikke kun World Cup-debutanten Blue Hors St. Schufro, som den danske landsholdsrytter Nanna Merrald Rasmussen fik vist flot frem. Også den 8-årige Blue Hors Touch of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbrio viste imponerende takter i den lille tour. Der er ikke en øvelse, som han har svært ved, og han virker meget moden og klar til at præstere, når han går på banen på trods af sin unge alder. Hovedparten af dommerne gav ham da også 8 og 8,5 i generelle indtryk, så det lover godt for fremtiden for den unge superstjerne.

Store fremskridt for den smukke hingst

Nanna var også tydeligt imponeret af hendes makker, da vi mødte hende efter deres anden sejr i weekenden. “Han er blevet så dygtig og næsten helt voksen at ride på,” indleder den danske VM-rytter. “Jeg er virkelig glad for de to ture, jeg har haft her. Han har virkelig rykket sig meget siden i sommer,” fortsætter hun.

Læs mere: Populær dobbeltsejr til Nanna Merrald

De to vandt UVM-sølv sammen sidste år og har gået lille tour et par gange nu, men det har taget tid for Touch of Olympic at få ordentlig styrke i øvelserne, og derfor er det ikke så mange stævner, de har redet sammen – endnu. De flotte takter han viser fortæller tydeligt, at han er ved at være klar til større opgaver.

Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Touch Of Olympic L i den smukke efterårsskov ved Vilhelmsborg. Foto: Zibrasport Equest

Klar til Blue Hors Dressurfestival?

“Han er snart klar til at debutere i Intet 2, så det tænker jeg, at han skal her i løbet af vinteren,” afslører Nanna, som desuden løfter sløret for, at vi måske får set mere til det unge stjernefrø på deres egen hjemmebane ved Blue Hors Dressurfestival. “Det kunne godt være ja. Om det lige bliver den ene eller den anden klasse, der må jeg lige se på, hvor hurtig jeg får ham klar,” afslutter Nanna.

Læs mere: Nanna Merrald kommer med sin øjesten

Se med LIVE fra Blue Hors Dressurfestival

Husk du kan se med live fra netop Blue Hors Dressurfestival inkl. CDI, Bundgaard Byg x Trolle cup finale den 12.-13. november her på Zibrasport Equest! Se med her.