Skip to main content

Godt nyt til nordjyske rideklubber

Så er der endnu en gang foretaget justeringer i Dansk Ride Forbunds ‘svar på jeres oftest stillede spørgsmål’. Det skyldes, at de midlertidige restriktioner omkring bl.a. idrætsaktiviteter i Nordjylland ophæves pr. 20/11, således at der herefter gælder samme restriktioner i hele landet.
| admin

Er de midlertidige restriktioner i hhv. Vesthimmerland, Frederikshavn, Thisted, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø Kommuner stadig gældende?

Nej, pr. 20/11 er de ekstra restriktioner (der bl.a. betød nedlukning af al indendørs idrætsaktivitet), der var indført i hhv. Vesthimmerland, Frederikshavn, Thisted, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø Kommuner, ophævet. Herefter gælder der altså de samme restriktioner for hele landet.

Dansk Ride Forbund

Flere svar om corona

Læs alle Rideforbundets spørgsmål og svar via linket her.

– Vi opfordrer til, at man læser alle spørgsmål og svar grundigt igennem, da flere af dem hænger sammen. Som altid er I mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har yderligere spørgsmål eller har brug for sparring/vejledning – vi sidder klar til at hjælpe jer, fortæller DRF.